PENSION


FINAL LOGO DE WOLF HONDEN en KATTEN PENSION RGB klein


Op vakantie, een weekendje weg of behoefte aan dagopvang voor uw hond? Bij honden- en kattenpension De Wolf is uw huisdier in goede handen!Bekijk onderstaande pagina's voor uitgebreide informatie over ons pension.Tarieven

Kleine hond tot 30 cm (Jack russel, Yorkshire Terriër, Mopshond,enz) € 12,00
Middel Grote hond tot 60 cm (Beagle, Retrievers,Duitse Staande enz.) € 13,00
Grote Honden groter dan 60 cm (Berner Sennen, Landseer, Duitse Dog enz.) € 14,00
Dagopvang hond € 9,50
10 - dagenkaart Dagopvang hond € 90,00
Kat € 8,50

Locaties

Wij hebben maar liefst twee pensionaccommodaties in de omgeving van Tilburg zodat wij u en uw hond of kat zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Klein Tilburg
Pensionaccommodatie Klein Tilburg beschikt over 15 ruime honden verblijven, zowel geschikt voor dagopvang als voor pensionverblijf. De honden kunnen individueel of in groepen gebruik maken van de omheinde grasvelden. De landelijk gelegen pensionaccommodatie Klein Tilburg is goed bereikbaar vanuit Tilburg en omgeving en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Openingstijden pension: Klein Tilburg
Maandag t/m Zaterdag
7:30 uur - 9:00 uur smorgens
17:00 uur - 17:45 uur savonds
Zon-en feestdagen gesloten voor brengen en halen van uw huisdier

Op deze locatie bevindt zich ook het hondentrainingscentrum.


WielevenwegPensionaccommodatie Wielevenweg biedt pensionverblijf voor zowel honden als katten en dagopvang voor honden. Het is gelegen aan de rand van Tilburg, vlakbij de Reeshof, en is goed bereikbaar. De honden hebben er de beschikking over ruime binnen- en buitenverblijven. Er zijn vier uitlaatplaatsen en weides waar de honden individueel of in groepen een aantal keren per dag gebruik van kunnen maken. Voor de katten zijn er drie groepsverblijven met buitenverblijven die separaat van de hondenkennels gesitueerd zijn.

Openingstijden pension: Wielevenweg
Maandag t/m Zaterdag
7:30 uur - 9:00 uur smorgens
17:00 uur - 17:45 uur savonds
Zon-en feestdagen gesloten voor brengen en halen van uw huisdier