Mijn Kat brengen, hoe gaat dat?
U brengt uw kat in een goed af te sluiten reismandje naar honden en katten pensioen De Wolf. Wij ontvangen u en uw kat bij de balie en nemen de mand met de kat van u over. Vervolgens brengen wij uw kat zelf rustig naar zijn verblijf.Het mandje waarin u de kat heeft gebracht blijft in het verblijf staan totdat uw kat gewend is. Zo kan uw kat zich terugtrekken in iets wat vertrouwd is (leg eventueel een bekend dekentje in het mandje).

De eerste dag observeren we de kat in een ruimte, apart van de andere katten. Afhankelijk van hoe snel uw kat goed gaat eten en drinken en zich goed ontlast, gaan wij hem/haar in de ruimte bij de andere katten plaatsen waar uw kat de rest van het verblijf kan vertoeven en spelen met soortgenoten.

Ter voorbereiding op het verblijf van uw huisdier in honden- en kattenpension De Wolf moet uw kat behalve ingeënt ook ontvlooid en ontwormd zijn (minimaal 1 week en maximaal 3 weken voor de aanvangsdatum). Gebruikt uw kat medicatie en/of dieetvoeding? Neem deze dan mee zodat wij uw kat de zorg kunnen bieden die hij/zij verdient.

Welke entingen moet mijn kat hebben voor dat hij/zij bij ons mag komen logeren?Voor de gezondheid van alle katten in het pension is het van groot belang dat uw kat minimaal geënt is tegen kattenziekte en niesziekte. Neem uw vaccinatieboekje mee als u uw kat brengt.

De entingen moeten ten laatste twee weken voor de logeerperiode gegeven zijn en mogen niet binnen de logeerperiode verlopen. De vaccinatie tegen niesziekte is 1 jaar geldig en die tegen kattenziekte 3 jaar.