TRAININGSCENTRUM

FINAL LOGO DE WOLF HONDENTRAINING RGB klein

Trainingscentrum De Wolf is in 1997 opgericht door Joep en Cécile Voogt. Onze cursussen zijn bedoeld voor hondeneigenaren die met plezier en respect hun hond willen opvoeden.

Alle honden, groot, klein, ras of kruising, zijn bij ons welkom. De hondentraining is afgestemd op de leeftijd en de mogelijkheden van uw hond.

Bekijk onderstaande pagina's voor uitgebreide informatie over ons cursusaanbod.Onze trainings- en opvoedingsmethoden zijn beloningsgericht en gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen uit Groot Brittannië en Amerika. De nieuwste ontwikkelingen volgen we op de voet door het bijwonen van lezingen en het volgen van cursussen. Het educatieve deel van het centrum staat onder leiding van Joep Voogt. Joep is sinds 1988 bezig met het trainen en opvoeden van honden. Hij is gediplomeerd gedragstherapeut, behaalde diverse instructeurs diploma’s en volgt met regelmaat bij- en nascholingscursussen over de nieuwste ontwikkelingen op kynologisch gebied. Bij hondentrainingscentrum De Wolf werken we met een team van gediplomeerde instructeurs. Voor een gedegen en vakbekwame begeleiding van u en uw hond bent u bij ons aan het goede adres!

Locatie
Klein Tilburg

Hondentrainingscentrum De Wolf ligt op een mooie locatie aan Klein Tilburg te Tilburg. Wij beschikken over drie ruime trainingsterreinen die volledig omheind zijn. Alle velden zijn voorzien van goede verlichting zodat wij ook in de avonduren prettig kunnen trainen. Bij slecht weer kunnen we binnen trainen in onze trainingshal. Daarnaast hebben we een apart instructielokaal waar theorieavonden en certificaatuitreikingen plaatsvinden. In onze gezellige kantine of op ons terras kunt u genieten van een overheerlijk kopje koffie, thee of beker warme chocomel. Natuurlijk mag uw hond daar ook mee naar binnen.

Tarieven

Puppygym
€149,50
Puppycursus
€119,50
Hoopers
€99,50
Basiscursus
€99,50
Agility
€99,50
Gedragstherapie
€75,-