Onze ruime hondenverblijven zijn voorzien van ligbedden en hondendekentjes. De verblijven zijn ’s zomers lekker koel door goede ventilatie en in de winter worden de verblijven verwarmd.

De honden hebben de beschikking over een grote, omheinde schone uitlaatweide waar uw hond zijn behoefte kan doen en veilig kan spelen. De honden kunnen alleen of met een kameraadje gehuisvest worden. Als uw hond, om welke reden dan ook niet met andere honden overweg kan, is er de mogelijkheid uw hond alleen uit te laten en apart met hem te spelen.

Wilt u meer informatie of een rondleiding om een indruk te krijgen van onze pensionaccommodatie? Bel gerust of vraag een rondleiding aan!

Voor uw kat hebben we gezellige, hygiënische verblijfsruimten met overdekte buitenrennen voorzien van klimbomen. Uw kat heeft vrije toegang tot zowel de binnen- als de buitenruimte.

De verblijven worden twee keer per dag schoongemaakt. Alle katten krijgen ook twee keer per dag vers water en vers voer. In de binnenruimten zijn naast diverse mandjes en ligbedjes vele leuke speeltjes en krabpalen te vinden waar uw kat zich lekker mee kan vermaken of in kan verstoppen. De katten kunnen via een luikje naar buiten. Indien de buitentemperatuur dit toelaat kunnen de katten ook 's nachts naar buiten.

Wilt u meer informatie of een rondleiding om een indruk te krijgen van onze pensionaccommodatie? Bel gerust of vraag een rondleiding aan!