Alle pensionhonden worden twee keer per dag gevoerd. Uw hond krijgt bij ons droogvoer met de keuze uit twee merken.Prins ProCare is geperste hondenvoeding. De brokken bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, zijn tarwe(gluten)vrij, bevatten geen kleur- geur- en smaakstoffen en zijn proefdiervrij.


Versele Laga Optilife is een Kip en Rijst brokje. Het is smakelijk en wordt goed verdragen.

Van beide merken zijn bovendien varianten voorhanden aangepast aan de conditie van de hond. Zoals bijvoorbeeld Senior voor de oudere hond, puppybrokjes voor de hond in de groei en Resist ter voorkoming of ondersteuning bij stress tijdens het verblijf. Volgt uw hond een speciaal dieet, dan is dit vanzelfsprekend een zorg die wij verlenen. U kunt dan uw eigen voer in afgepaste porties meebrengen.

Alle pensionkatten krijgen twee maal daags te eten. Uw kat krijgt bij ons Prins kattenbrokjes.Prins VitalCare Multicat is een 100% natuurlijke en gezonde voeding voor volwassen gezinskatten, voorzien van zalmolie voor een glanzende vacht en vitaminen & mineralen ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Mocht het zo zijn dat uw kat in het begin wat moeite heeft met eten omdat hij moet wennen, dan zullen we lekker blikvoer of versvoer door de brokjes mengen. Volgt uw kat een speciaal dieet, dan is dit vanzelfsprekend een zorg die wij verlenen. U kunt dan uw eigen voer in afgepaste porties meebrengen.