Mijn hond brengen, hoe gaat dat?
Bij aankomst vangen wij u en uw hond op en brengen uw hond vervolgens rustig naar zijn verblijf.De hondenverblijven zijn voorzien van ligbedjes en dekentjes. Uw hond kan zodoende vrij van de vloer en comfortabel liggen. Wij vragen u daarom vriendelijk niet zelf dekentjes en/of kussens mee te brengen. Dit geldt ook voor speelgoed, botten, etc.. Deze voorwerpen raken gemakkelijk kwijt. Ook kan er kan tussen honden ruzie over ontstaan.

Ter voorbereiding op het verblijf van uw huisdier in honden- en kattenpension De Wolf moet uw hond niet alleen ge├źnt maar ook ontvlooid en ontwormd zijn (minimaal 1 week en maximaal 3 weken voor de aanvangsdatum van het logies).

Gebruikt uw hond medicatie en/of dieetvoeding? Neem deze dan voldoende en in afgepaste porties mee zodat wij uw hond de zorg kunnen bieden die hij/zij nodig heeft.

Welke entingen moet mijn hond hebben voor dat hij/zij bij ons mag komen logeren?Voor de gezondheid van alle honden in het pension is het van groot belang dat uw hond deze entingen heeft gehad. Neem uw vaccinatieboekje mee als u uw hond brengt.

De entingen moeten ten laatste twee weken voor de logeerperiode gegeven zijn en mogen niet binnen de logeerperiode verlopen. De grote cocktail moet elke drie jaar gegeven worden. De vaccinaties tegen Kennelhoest en Ziekte van Weil zijn 1 jaar geldig, de overige vaccinaties zijn 3 jaar geldig.