Privélessen


Naast het volgen van één van de cursussen uit ons cursusaanbod bieden wij ook privélessen aan. Wellicht bent u niet in de gelegenheid om een cursus te volgen of is het voor uw hond beter om (eerst) individueel begeleid te worden. In dat geval kunnen privélessen een goed alternatief vormen.


Als u geen puppycursus gevolgd heeft bij ons en wilt u graag in instromen in de basiscursus A, dan willen we uw hond tijdens een privéles graag eerst aan een gedragstest blootstellen. Uw hond moet namelijk sociaal zijn naar andere honden om deel te kunnen nemen aan deze cursus.Na de puppycursus kunt u nog drie cursussen volgen: basiscursus A, B en C. De cursussen zijn zo opgebouwd dat er rekening gehouden wordt met de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van uw hond. Tijdens de puppycursus en de cursussen A, B en C wordt een groot aantal situaties nagebootst die u thuis ook tegen kunt komen.

Doelstelling: Privélessen hebben als doel de samenwerking tussen baas en hond te verbeteren. Natuurlijk kunt u zelf aangeven waaraan u wilt werken.

Voor wie zijn privélessen bedoeld: Iedereen kan gebruik maken van privélessen. Blijkt tijdens de cursus of tijdens een privéles dat uw hond (nog) niet in een reguliere groep past vanwege zijn gedrag, bijvoorbeeld ten gevolge van uitzonderlijk veel uitvallen naar andere honden, dan is ons advies om in combinatie met gedragstherapie privélessen te volgen.

Inhoud van de cursus: De inhoud van de privélessen wordt in overleg met u bepaald.

Duur van de cursus:Een privéles duurt gemiddeld een half uur per keer. De tijden worden in overleg met u bepaald. Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak, kunt u onderstaand formulier invullen.

Privépraktijklessen
€ 40,-
Per half uur of een veelvoud hiervan
Training en advies op maat
Individuele begeleiding

Gedragstherapie:


Soms gedraagt een hond zich niet zoals de eigenaar wenst. De eigenaar ergert zich aan het gedrag, de omgeving heeft er last van maar ook de hond lijdt eronder.

Voorbeelden van probleemgedrag zijn: extreme angst, agressie naar mens of dier, niet alleen kunnen zijn, baknijd, overdreven aandacht opeisend gedrag, onzindelijkheid, dwangneuroses. Ervaart u een van bovenstaande voorbeelden als een probleem, dan kunt u een afspraak maken met Joep Voogt, een zeer ervaren gedragstherapeut die zich in een één-op-één situatie met uw probleem bezighoudt. Dit kan op het trainingscentrum zelf, maar ook bij u thuis. Het doel van de gedragstherapie is om het ongewenste gedrag van uw hond om te buigen naar gewenst gedrag. Dit gebeurt natuurlijk in de lijn van onze doelstelling: diervriendelijk en met behulp van beloningsgerichte leermethoden.

Gedragstherapie
op ons trainingscentrum
€ 105,-
Intake en behandelplan
1,5 tot 2 uur
Schriftelijke gedragsanalyse
Gedragstherapie bij u thuis
€ 120,-
Huisbezoek en behandelplan
1,5 tot 2 uur
Schriftelijke gedragsanalyse