Puppygym + Puppycursus


Wij hechten veel waarde aan een goede socialisatie van een pup. Veel nieuwe puppyeigenaren hebben hier al veel over gehoord of gelezen en weten hoe belangrijk de periode van 8 tot 16 weken is. Toch bestaan er veel vragen over hoe een pup goed te socialiseren. Op welke leeftijd mag je beginnen met de puppycursus? Mag de pup al op straat als hij acht weken oud is? Hoe moet het contact met andere honden en mensen verlopen?

Stel dat u zou wachten tot 12 weken (na de derde enting) om de pup pas mee op straat te nemen of naar een puppycursus dan bent u echt VEEL TE LAAT. U heeft voor uw pup een waardevolle periode voorbij laten gaan. En die komt nooit meer terug. Vandaar dat we u bij de Wolf in de gelegenheid willen stellen om met uw pup al met 8 weken! op socialisatiecursus (Puppygym) te komen. U leert uw pup op verantwoorde manier te socialiseren. Deze cursus is er op gericht om een zo stabiel mogelijke pup te krijgen door hem of haar zo veel mogelijk mee te laten maken zonder nadelige ervaringen. U moet de cursus zien als een instroom op onze reguliere puppycursus.

Puppygym + Puppycursus
€149,50
3 lessen van 45 minuten
Voor pups van 8 tot 10 weken
Incl. Volledige Puppycursus digitale versie

De puppygym houdt het volgende in:


• verantwoord door vele handen laten gaan (kinderen zijn welkom)
• het overwinnen van obstakels zoals hoepels, poortjes, omzeilen van paaltjes; lopen over verschillende oppervlaktes en het lopen door een ballenbak.
• lopen door een hindernisbaan en door tunnels
• wennen aan geluiden
• balansoefeningen
• “op de tafel bij de dierenarts en bijbehorende handelingen”

Deze cursus bestaat uit drie lessen van 45 minuten en wordt altijd binnen in onze trainingshal gegeven.